عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 69
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 32
:: باردید دیروز : 5
:: بازدید هفته : 43
:: بازدید ماه : 1036
:: بازدید سال : 2435
:: بازدید کلی : 11762

RSS

Powered By
loxblog.Com

womanbeauty

انواع ایمپلنت دندان؛ بهترین نوع آن کدام است؟
شنبه 14 آبان 1401 ساعت 13:50 | بازدید : 349 | نوشته ‌شده به دست daru | ( نظرات )

ایمپلنت دندان یکی از روش های کاشت دندان و در عین حال بهترین آن میباشد. اگر در اثر ضربه یا دلایل دیگر یک یا چند دندان خود را از دست داده اید، میتوانید با کاشت ایمپلنت، دندان های از دست رفته خود را دوباره به دست آورید اما این روش انواع مختلفی دارد که هر شخص بنا به نیاز خود و البته تشخیص دندانپزشک معالج خود می تواند یکی از انواع ایمپلنت دندان را انتخاب کند. در ابتدا تنها ایمپلنت دندان های استاندارد (تاخیری) وجود داشتند؛ این ایمپلنت ها در کنار مزایایی که داشتند دارای معایبی نیز بودند، اما به مرور زمان انواع جدیدی از ایمپلنت دندان با هدف از بین بردن ایرادات نسل قبلی خود به وجود آمدند.
انواع ایمپلنت دندان بر اساس جایگاه آن نسبت به استخوان فک

انواع ایمپلنت دندان بر اساس مکان آن نسبت به استخوان فک به سه دسته تقسیم می شود. با هر نوع ایمپلنت دندانی، تاج، اتصال دهنده یا همان اباتمنت در اندازه های متفاوتی وجود دارد که متخصص ایمپلنت با توجه به وضعیت دهان و دندان بیمار از بین آنها بهترین گزینه را انتخاب خواهد کرد. انواع ایمپلنت دندان بر حسب مکان آن نسبت به استخوان فک عبارتند از: اندواستیل، زیگوماتیک و ساب پریوستئال که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم.

 

ایمپلنت دندان اندواستیل

در حالی که روش های مختلفی برای قرار دادن ایمپلنت وجود دارد اولین نوع بر حسب مکان آن را می توان ایمپلنت اندواستیل یا داخل استخوانی دانست. این نوع ایمپلنت دندان را در حال حاضر میتوان مطمئن ترین روش دانست. ایمپلنت داخل استخوانی برای اکثر افراد مناسب است و می توانند از آن استفاده کنند. روش اندو استیل انواع مختلفی به نام های پیچی، صاف (سیلندری) و تیغه ای دارد که رایج ترین نوع آن ایمپلنت پیچی است. در این روش پایه ایمپلنت به وسیله دریل دندانپزشکی داخل استخوان فک قرار می گیرد. بعد از این اتفاق با گذر زمان و بهبود استخوان فک و لثه، استخوان رشد می کند و با سطح ایمپلنت جوش می خورد.

انواع ایمپلنت دندان گسترده تر هستند اما به جهت اینکه ایمپلنت داخل استخوانی محبوبیت و کاربرد بالاتری نسبت به بقیه دارد خود این نوع ایمپلنت نیز به ایمپلنت پیچی، عرضی و تیغه ای تقسیم می شود که در ادامه به توضیح هر یک میپردازیم.

ایمپلنت اندواستیل پیچی شکل:

ایمپلنت اندواستیل پیچی که در خصوص آن توضیحاتی داده شد؛ رایج ترین نوع ایمپلنت دندان است. از آن جایی که این روش شکل و عملکرد مشابه ریشه دندان را دارد به ایمپلنت دندان ریشه ای نیز معروف می باشد.

ایمپلنت اندواستیل عرضی:

نوع دوم ایمپلنت دندان از نوع درون استخوانی، به ایمپلنت عرضی معروف است. این مدل از بین انواع ایمپلنت دندان، با ثبات ترین نوع آن محسوب میشود. نکته قابل توجهی که میتوان درباره ایمپلنت اندواستیل گفت این است که تمام دندانپزشکان مهارت لازم برای انجام این تکنیک را ندارند، زیرا انجام روش کاشت دندان عرضی بسیار دشوار است و نیاز به مهارت بالایی نیز دارد. این روش برای افرادی که استخوان فک پایینشان کوچک باشد کاربرد دارد. در این روش ایمپلنت زیر استخوان فک جایگذاری می شود و از بالای آن بیرون می آید. بعد از انجام این مرحله یک میله بر روی استخوان فک قرار داده می شود و دندان بر روی این میله قرار می گیرد.

ایمپلنت درون استخوانی تیغه ای:

نوع سوم ایمپلنت دندان، ایمپلنت تیغه ای است. به سبب مزایای بی شماری که ایمپلنت های پیچی دارند؛ دیگر استفاده از این نوع منسوخ شده است. در ایمپلنت اندواستیل تیغه ای درون استخوان فک کانالی ایجاد می شد که تیغه ایمپلنت در درون این کانال قرار می گرفت. در انتها روکش دندان بر روی ایمپلنت متصل می شد.

ایمپلنت زیگوماتیک

زیگوماتیک دومین روش از بین انواع ایمپلنت دندان می باشد که کمترین کاربرد را در بین انواع ایمپلنت دندانی دارد و به ندرت از آن استفاده می شود. معمولا افرادی که استخوان فک کافی برای ایمپلنت درون استخوان ندارند از این روش استفاده می کنند. نکته مهم این روش در این است که ایمپلنت در استخوان گونه قرار می گیرد نه استخوان فک.

ایمپلنت ساب پریواستیل

و اما آخرین نوع ایمپلنت دندان؛ ایمپلنت روی استخوانی یا ساب پریو استیل است. در این روش به جای این که ایمپلنت در درون استخوان قرار بگیرد، روی استخوان و در زیر لثه جاگیر می شود. این تکنیک کاشت دندان معمولا برای افرادی انجام می شود که استخوان فک آنها به اندازه کافی محکم نیست یا بیمارانی که نمیخواهند برای کاشت ایمپلنت، جراحی پیوند استخوان انجام دهند. برای انجام این نوع ایمپلنت یک اسکلت فلزی دقیقا زیر لثه قرار داده می شود. این اسکلت خود شامل یک یا چند میله می باشد. بعد از این جوش خوردن لثه این پروتز بدون حرکت می شود و دندان مصنوعی بر روی میله ها قرار می گیرد.

 

انواع ایمپلنت دندان از نظر اندازه و قطر

تقسیم بندی انواع ایمپلنت دندان بر اساس اندازه و قطر نیز صورت می گیرد. به سبب همین انواع ایمپلنت دندانی به سه دسته ایمپلنت استاندارد، پهن و مینی تقسیم می شود. نوع استاندارد اندازه ای بین 3.5 تا 4.2 میلی متر را دارد. متخصصان از این نوع ایمپلنت دندان برای جلوی دهان و دندانهای قدامی استفاده می کنند. نوع پهن نیز بین 4.5 تا 6 میلی متر قطر دارد. معمولا از این نوع برای عقب دهان استفاده می شود، اما قطر مینی ایمپلنت ها بین 2 تا 3.5 میلی متر است. معمولا افرادی که تراکم استخوان کافی در دهانشان وجود ندارد از این ایمپلنت های مینی استفاده می کنند.

انواع ایمپلنت از نظر سطح بدنه

ایمپلنت های دندانی از نظر سطح بدنه نیز به سه دسته تقسیم می شوند. در واقع به مرور زمان و پیشرفتی که هر روزه شاهد آن هستیم، روش های کاشت دندان نیز در حال رسیدن به بهترین حالت ایده آل برای گذاشتن در دندان می باشند. ایمپلنت ها معمولا از جنس تیتانیوم ساخته میشوند. این فلز کاملا سازگار با بدن انسان می باشد و هیچ خطری را برای سلامتی انسان ندارد. از لحاظ سطح بدنه انواع ایمپلنت دندان به ایمپلنت با بافت سه بعدی، زبر پولیش شده در قسمت پایین و زبر پولیش شده در قسمت بالا تقسیم می شوند.

همچنین انواع ایمپلنت دندان از نظر شکل بدنه به سه شکل پیچی شکل صاف، پیچی شکل مخروطی و استوانه ای وجود دارد. تشخیص این مورد که کدام نوع ایمپلنت مناسب دندان شما می باشد را بر عهده دندان پزشک معالج خود بسپارید.

انواع ایمپلنت دندان از نظر اتصال با اباتمنت

برای قرار دادن روکش دندان به پایه ایمپلنت نیاز است تا از یک وسیله که نقش واسط را دارد به نام اباتمنت استفاده کنیم. اباتمنت مانند نگه دارنده ای است که دندانی که تراش خورده و روکش شده است را نگه می دارد. سر ایمپلنت از نظر اتصال به اباتمنت ها به سه دسته اتصال شش ضلعی داخلی، اتصال شش ضلعی خارجی و اتصال هشت ضلعی داخلی تقسیم می شود.

انواع ایمپلنت دندان از نظر اتصال روکش به اباتمنت

برای اتصال روکش به اباتمنت نیاز است تا یا از ایمپلنت چسبی و یا از ایمپلنت پیچی استفاده شود. در روش چسبی روکش با چسب به اباتمنت متصل می شود. در نقطه مقابل اما روش پیچی است که روکش با استفاده از یک پیچ به اباتمنت وصل می شود.

انواع کاشت ایمپلنت از نظر مراحل درمان

ایمپلنت دندان از نظر مراحل درمان به چهار صورت ایمپلنت فوری، یک مرحله ای، دو مرحله ای و ALL IN 4 انجام می شود، البته لازم به ذکر است که مراحل ایمپلنت دندان به وضعیت سلامتی دهان و دندان بیمار و تا حدی تشخیص دندانپزشک بستگی دارد.

ایمپلنت فوری دندان

روش ایمپلنت فوری یا Immediate loading به این صورت است که دندانپزشک در همان جلسه ای که کار کاشت دندان را انجام می دهد، روکش را نیز بر روی آن قرار می دهد. البته این یک روش موقتی است و نیاز است تا یک سری مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان انجام دهید تا روکش دندان شل نشود. زمانی که ایمپلنت التیام یابد و استخوان سالمی برای حمایت از پروتز دائمی داشته باشید. معمولا بعد از چند ماه دندان پزشک روکش دائمی را بر روی دندانتان قرار می دهد. این می تواند راهی عالی برای بازگرداندن لبخند شما در اسرع وقت باشد.

ایمپلنت دندان یک مرحله ای

یکی از انواع ایمپلنت دندان، درمان تک مرحله ای میباشد. این روش به این صورت است که ابتدا لثه برش داده می شود، بعد از آن پایه ایمپلنت درون لثه قرار می گیرد و لثه بخیه زده می شود. در این روش جای دندان تا مدتی خالی می ماند تا اتصال لثه به ایمپلنت برقرار شود.

 

ایمپلنت دو مرحله ای

در روش دو مرحله ای قضیه کمی متفاوت می شود. در این نوع از ایمپلنت دندان نیاز است تا دو مرحله جراحی توسط متخصص انجام شود. در ابتدا یک جراحی انجام می شود تا پایه درون لثه قرار بگیرد. در مرحله دوم نیز برای اتصال اباتمنت و روکش به ایمپلنت دوباره جراحی صورت می گیرد.

ایمپلنت ALL IN 4

این نوع از ایمپلنت دندان برای افرادی که اغلب یا تمام دندان های خود را به دلیل پوسیدگی یا بیماری لثه از دست داده اند ایده آل است. با استفاده از مجموعه ای از دندان های موقت که در همان روز یا خیلی زود پس از آن قرار می گیرند، می توانید ایمپلنت های دندانی را بدون پیوند استخوان قرار دهید.

انواع برندهای ایمپلنت

شرکت های زیادی در حوزه ساخت ایمپلنت دندان فعالیت دارند، اما برخی از این شرکت ها از دیگر برندها در زمینه کیفیت پیشی گرفتند. علاوه بر نام برند، انواع ایمپلنت ها بر اساس کشور سازنده نیز دسته بندی می شوند، مثلا ایمپلنت کره ای، سوئیسی، آمریکایی، انگلیسی، آلمانی، برزیلی، ایرانی و ...

ایمپلنت دندان آمریکایی

امریکا در چند سال اخیر تلاش زیادی برای به اثبات رساندن خود در ساخت انواع ایمپلنت دندان کرده است. یک نمونه بسیار موفق و مشهور ایمپلنت دندانی آمریکایی، برند Osstem میباشد که رضایت بیمارانی که از آن استفاده کرده اند بسیار بالاست. یکی از مزایای ایمپلنت آمریکایی، ارتقای کیفیت است. ارتقای کیفیت مواد سازنده ایمپلنت های دندان نیازمند تحقیق و مطالعات فراوانی است که برند Osstem هر سال بخش زیادی از درآمد ملی و زمانی خود را صرف تحقیق و توسعه کیفیت محصولات برند خود میکند.

یکی دیگر از انواع ایمپلنت آمریکایی، برند زیمر (Zimmer) است که باز هم کیفیت بالا را در اولویت ساخت محصولات خود قرار داده است. به طور کل میتوان گفت که برندهای آمریکایی بهترین جنس و ماندگاری را در بین انواع ایمپلنت دندان دارند و همین طورگران ترین آنها هستند.

ایمپلنت آلمانی

ایمپلنت آلمانی نیز یکی دیگر از برترین برندهای دنیا در ساخت ایمپلنت است. موادی که در ساخت این محصول به کار برده می شود، جنس خوبی دارد و تا سال ها ماندگاری دارد. ایمپلنت های آلمانی نسبت به نوع آمریکایی قیمت پایین تری دارد. از جمله برندهای خوب ایمپلنت دندان آلمانی میتوان به ICX و General اشاره کرد.

ایمپلنت سوئیسی

سوئیس یکی از کشورهای پیشرو در زمینه تولید لوازم دندانپزشکی و ایمپلنت دندان است و برند بسیار مشهور اشترومن Straumann ساخته کشور سوئیس است. به طور کلی ایمپلنت های سوئیسی از مواد درجه یک و بیو مواد ساخته می شوند. همچنین این شرکت ها با موسسات تحقیقاتی، دانشگاه ها و کلینیک های دندانپزشکی برتر همکاری میکنند تا از نتایج مطالعات خود برای بهبود کیفیت ایمپلنت های سوئیسی استفاده کنند.

ایمپلنت کره ای

کشور کره در چند سال اخیر گوی سبقت را از سایر انواع ایمپلنت دندان در ایران ربوده است. ایمپلنت های کره ای از نظر کیفیت تقریبا در حد ایمپلنت دندان آلمانی هستند اما قیمت پایین تری دارند به همین خاطر جزء برندهای پرفرشو و پرطرفدار در ایران محسوب می شوند. یکی از برندهای عالی کره ای، ایمپلنت Megagen میباشد که متناسب با مشکلات افراد مختلف، مدل های متفاوتی از نحصول خود ارائه میدهند.

انواع ایمپلنت کره ای

آیا می خواهید دندان های از دست رفته خود را جایگزین کنید اما از هزینه کار دندانپزشکی وحشت دارید؟ جای نگرانی نیست! هزینه ایمپلنت های دندانی کره ای نسبت به سایر کشورها قیمت مقرون به صرفه ای دارند.
چند نمونه ازانواع ایمپلنت کره ای:

  • ایمپلنت کره ای اسنوک
  • ایمپلنت کره ای بایوتک
  • ایمپلنت کره ای دیو

ایمپلنت فرانسوی

یکی از مزایای برندهای اروپایی ایمپلنت دندان کیفیت مرغوب و قیمت اقتصادی است. ایمپلنت های فرانسوی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. با اینکه نوع فرانسوی این محصول در حد برندهای آمریکایی مانند زیمر نیست اما آنها همواره تلاش کرده اند تا کیفیت و متد ساخت ایمپلنت های آمریکایی را یاد بگیرند و رد ساخت محصولات خود استفاده کنند.

انواع روکش ایمپلنت دندان

انواع روکش ایمپلنت دندان بر اساس مواد سازنده آن به 4 دسته تقسیم می شود. روکش ایمپلنت معمولا از نوع سرامیک یا مواد چینی ساخته می شود، اما از مواد دیگری همچون آلیاژهای طلا و زیرکونیا (زیرکونیوم) نیز برای ساخت روکش ایمپلنت دندان استفاده می شود. در ادمه ما روکش های سرامیکی، چینی، آلیاژ طلا و زیرکونیوم را با یکدیگر مقایسه میکنیم.

روکش ایمپلنت سرامیکی

سرامیک جنس محکمی دارد و ظاهر آن نیز بسیار مشابه دندان های طبیعی است بنابراین کسی به رنگ و جنس آن شک نمیکند به همین خاطر است که اکثرا روکش ایمپلنت های دندانی را از جنس سرامیک در نظر میگیرند.

روکش ایمپلنت چینی

برخی دیگر از روکش های ایمپلنت دندان، چینی هستند. روکش های چینی شباهت ظاهری فراوانی به روکش های سرامیکی دارند اما از نظر استحکام، بهتر از نوع سرامیکی هستند. استقاومت بالای روکش های چینی به این خاطر است که باید با قسمت فلزی ایمپلنت جوش بخورند.

روکش آلیاژ طلا

روکش هایی که از آلیاژ طلا ساخته می شوند نیز یکی دیگر از انواع ایمپلنت دندان هستند. همان طور که از نام این روکش ها مشخص است، طلاهای مختلفی را باهم ترکیب میکنند و از آلیاژ حاصل روکش تولید میکنند. روکش ایمپلنتی که از آلیاژ طلا ساخته شده باشد، نیازی به ترمیم نداشته و ترک برنمیدارد.

روکش ایمپلنت زیرکونیا

زیرکونیا بهترین نوع ایمپلنت دندان میباشد که به روکش الماسی نیز معروف است. روکش زیرکونیا همانند تیتانیوم با زیست بدن کاملا سازگار است و هیچ حساسیتی ایجاد نمیکند. لازم به ذکر است که زیرکونیا جزء گران قیمت ترین روکش های کاشت دندان میباشد.

 

قیمت انواع ایمپلنت دندان چقدر است؟

جالب است بدانید که قیمت ثابتی برای انواع ایمپلنت دندان وجود ندارد زیرا هزینه ایمپلنت دندان به عوامل متعددی مانند جنس، برند سازنده، میزان تخصص و دانش متخصص دهان و دندان، لوکیشن مطب یا کلینیک، تعداد دندان هایی که کاشته می شوند، نوع روکش ایمپلنت و ... متکی است. به طور کلی قیمت ایمپلنت دندان آمریکایی از تمام برندهای دنیا بیشتر است و بعد از آن برندهای اروپایی بسته به نوع مواد به کار رفته در آنها و شرکت سازنده بالاترین قیمت ها را دارند.

انواع ایمپلنت دندان بر اساس جنس مواد سازنده

تمامی ایمپلنت ها از فلز تیتانیوم ساخته شده اند، اما با این وجود در چند سال اخیر مشاهده شده که ایمپلنت هایی از نوع فلز زیرکونیم که زیر مجموعه از فلز تیتانیوم می باشد، ساخته می شوند.

  • تیتانیوم: معمولا ایمپلنت های دندانی از تیتانیوم ساخته می شوند زیرا فلز بسیار سازگاری با بدن است و زمانی که داخل فک قرار میگیرد، استخوان های اطراف فک به سرعت رشد میکنند زیرا آن را مانند استخوان فک طبیعی انسان می پندارند. از طرفی این فلز در برابر ساییدگی و ضربه های بیرونی مقاوم است و قیمت نسبتا مناسبی دارد.
  • زیرکونیوم: جدیدترین ماده ای که برای ساخت پایه ایمپلنت مورد استفاده قرار میگیرد، زیرکونیا یا زیرکونیوم است که مانند تیتانیوم با محیط دهان و دندان سازگاری کامل دارد. اگر به فلز حساسیت داشته باشید، دندانپزشکان معمولا ایمپلنت زیرکونیا را پیشنهاد میکنند. از طرفی قیمت این نوع از ایمپلنت دندان گران تر از تیتانیوم است.

بهترین نوع ایمپلنت کدام است؟

بیان کردن این موضوع که کدام نوع ایمپلنت دندان، بهتر از دیگری می باشد را باید بر عهده متخصص ایمپلنت خود بسپارید. دندان پزشک بعد از معاینه و بررسی وضعیت دندان ها می تواند در خصوص بهترین نوع ایمپلنت متناسب با شرایط شما اظهار نظر نماید. البته برخی از فاکتورها مانند جنس، متریال به کار رفته در ساخت ایمپلنت و شرکت سازنده جزء فاکتورهای بدیهی برای سنجیدن میزان کیفیت و طول عمر ایمپلنت دندان میباشد. طبیعی است که هر چه کیفیت ایمپلنت دندانی بهتر باشد، قطعا ماندگاری بالاتری نیز دارد.

سخن پایانی

اگر شما هم قصد کاشت دندان با روش ایمپلنت را دارید، میتوانید به کلینیک دندانپزشکی ایرانمهر مراجعه کنید. متخصصان کلینیک ایران مهر انواع ایمپلنت دندان را از بهترین برندهای دنیا را اجرا میکنند. لازم به ذکر است که ویزیت اولیه در کلینیک ایرانمهر رایگان بوده و توسط بهترین و ماهرترین متخصصان این زمینه در تهران انجام می شود. برای انجام انواع ایمپلنت دندان به آدرس زیر مراجعه کنید:
جنت آباد جنوبی، بین همت و چهارباغ، ساختمان بانک دی، پلاک 152، طبقه اول، واحد 2

منبع 

 

 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
همه آنچه که باید در مورد گاوصندوق بدانید
چهار شنبه 4 آبان 1401 ساعت 13:55 | بازدید : 356 | نوشته ‌شده به دست daru | ( نظرات )

 

 

با گسترش فن آوری های دیجیتال، هر سند کپی در حال حاضر به نسخه نرم افزاری تبدیل شده و در یک کامپیوتر ذخیره می شود. با این حال، مواردی وجود دارد که به سادگی باید در شکل فیزیکی آن نگهداری شوند - چه اسناد شخصی مانند شناسنامه و گذرنامه، یا اسناد تجاری مانند اسناد و قراردادهای قانونی ارزشمند. این اسناد همچنین از همه مهمتر هستند.

 

صندوق‌های امن چه مالک یا اجاره‌ای، به شما امکان می‌دهند اسناد ارزشمند خود را ایمن نگه دارید. آنها نه تنها از نفوذ و سرقت جلوگیری نمی کنند، بلکه می توانند اسناد شما را در برابر آتش سوزی و آسیب محافظت کنند.

 

اگر هنوز مطمئن نیستید که جعبه های گاوصندوق چه چیزی می توانند ارائه دهند، این مقاله همه چیزهایی را که در مورد جعبه های گاوصندوق می دانید به شما نشان می دهد که چرا باید از آنها استفاده کنید و هنگام تهیه آن به دنبال چه چیزی باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 

چرا ازگاوصندوق استفاده کنیم

قبل از اینکه به نحوه انتخاب بهترین جعبه های گاوصندوق بپردازیم، بیایید کمی عمیق تر به دلایلی که چرا باید در وهله اول از یک جعبه گاوصندوق استفاده کنید، بپردازیم.

محافظت در برابر حوادث و حوادث

همانطور که در بالا ذکر شد، صندوق های امن از اسناد غیر قابل تعویض شما در برابر حوادثی مانند آتش سوزی محافظت می کنند که یکی از قانع کننده ترین دلایل استفاده از آن است. بهتر است برای اتفاقات غیرمنتظره آماده شوید تا اینکه وقتی مشکلی پیش می آید غافلگیر شوید.

 

اگر خوش شانس باشید، ممکن است از قبل بیمه ای برای محافظت از محل کسب و کار خود در صورت وقوع حادثه داشته باشید. با این حال، بسیار بهتر است که اسناد خود را در یک صندوق امان نگه دارید. بعلاوه، با دانستن اینکه آنها بدون توجه به جایی که هستید امن هستند، آرامش خاطر خواهید داشت.

 

جلوگیری از سرقت

البته یکی از شناخته شده ترین دلایل خرید گاوصندوق جلوگیری از سرقت است.

 

با صندوق امانات، می توانید با دادن کد پین به افراد مجاز اجازه دسترسی بدهید. بنابراین، شما دقیقا می دانید که چه کسی دسترسی دارد و چه کسی دسترسی ندارد. اجازه دسترسی انتخابی از اشیاء با ارزش شما در برابر افراد غیرمجاز یا دست های کنجکاو محافظت می کند.

 

علاوه بر این، قرار دادن اسناد خود در یک کشوی قفل شده به اندازه کافی امن نیست. در مقایسه با جعبه‌های امن، واحدهای کشو دارای قفل را می‌توان به‌راحتی یا با یک لنگ یا با برداشتن قفل باز کرد. جعبه های گاوصندوق نسبت به این کشوها به مراتب در برابر سرقت مقاوم تر هستند. آنها سیستم قفل پیچیده تری دارند که از ورود اجباری و دستکاری جلوگیری می کند. علاوه بر این، مواد سنگین و مستحکم گاوصندوق، حمل و باز شدن آن را سخت می کند. بنابراین، جعبه گاوصندوق را در برابر سرقت مقاوم می کند.

 

پس انداز کنید

اگرچه صندوق امانات یک سرمایه گذاری برای شما خواهد بود، اما در دراز مدت باعث صرفه جویی در هزینه شما می شود.

 

جایگزینی اسناد تجاری از دست رفته می تواند پرهزینه باشد. حتی اگر هزینه زیادی نداشته باشند، جایگزینی چنین اسنادی قطعا به زمان مناسبی نیاز دارد. این ممکن است باعث تاخیر در فرآیندهای درخواست یا در شرایطی شود که به این اسناد نیاز است، به خصوص زمانی که مهلتی وجود دارد. از دست دادن زمان و تاخیر می تواند منجر به از دست دادن درآمد نیز شود.

 

در دراز مدت، یک صندوق امانات هزینه خود را خواهد پرداخت. با محافظت از اسناد خود از مشکلات پرهزینه جلوگیری کنید.

 

از گم شدن اسناد خودداری کنید

مهم نیست چقدر سازماندهی شده اید، همیشه این احتمال وجود دارد که وسایل شما جابه جا شوند، در جای خود قرار نگیرند یا گم شوند.

 

با با ارزش ترین اسناد خود، می خواهید همیشه از مکان دقیق آنها مطمئن شوید. جعبه های گاوصندوق هرگونه حدس و گمان در مورد محل قرار گرفتن اقلام مهم شما را از بین می برند.

 

همانطور که قبلاً ذکر شد، محدود کردن دسترسی به افراد منتخب همچنین به شما امکان می‌دهد کنترل کنید چه کسی به اشیاء قیمتی موجود در گاوصندوق دسترسی دارد. با این کار اسناد شما به دست افراد نامناسب نمی رسد و در نتیجه احتمال گم شدن اقلام خود را به حداقل می رساند.

 

نحوه انتخاب گاوصندوق

البته گاوصندوق های مختلفی با مشخصات و امکانات متنوع در بازار وجود دارد. شما می خواهید مطمئن باشید که مناسب ترین جعبه گاوصندوق را برای کسب و کار خود انتخاب می کنید بسته به اینکه از آن برای چه کاری استفاده می کنید. در اینجا 6 نکته را در هنگام انتخاب جعبه های امن ذکر می کنیم.

اندازه گاوصندوق

 

جعبه گاوصندوق شما باید چقدر بزرگ باشد؟ این بستگی به آنچه در آن نگه دارید دارد.

 

مطمئن شوید که ابعاد جعبه گاوصندوق خود را به درستی تعیین کرده و قبل از خرید از اندازه صحیح آن اطمینان حاصل کنید. بهترین راه برای انتخاب اندازه مناسب برای صندوق امانات این است که ابعاد وسایل خود را اندازه گیری کنید و تخمین تقریبی از فضایی که آنها اشغال می کنند داشته باشید.

 

بیشتر جعبه‌های امن برای استفاده تجاری از نظر اندازه خیلی بزرگ نیستند، زیرا فقط اسناد و مدارک مهم در داخل نگهداری می‌شوند.

مقاومت در برابر آتش

یک جعبه گاوصندوق مقاوم در برابر آتش یک سرمایه گذاری مهم برای هر کسب و کاری است.

 

آتش سوزی یکی از شایع ترین و خطرناک ترین حوادثی است که می تواند در یک ملک یا محل رخ دهد. تنها در سال 2016، نیروی دفاع مدنی سنگاپور (SCDF) به 3871 تماس آتش سوزی دیگر پاسخ داده است و 12.1 درصد مربوط به اماکن غیر مسکونی است که شامل املاک تجاری و صنعتی می شود. آتش‌سوزی‌ها را دست کم نمی‌گیرید، می‌توانند در مقیاس بزرگ باشند و حتی اطراف اطراف را تحت تأثیر قرار دهند.

 

در حالی که محل شما ممکن است در برابر خطراتی مانند آتش سوزی بیمه شده باشد، اما همچنان بهتر است که ایمن باشید تا متاسف باشید. محافظت از اشیای قیمتی شما در یک جعبه گاوصندوق مقاوم در برابر آتش خطر بسیار کمتری نسبت به تعویض آنها در هنگام آسیب دیدن آنها در آتش سوزی دارد.

 

درجه مقاومت در برابر آتش یک جعبه گاوصندوق بستگی به این دارد که چه چیزی می تواند در برابر آتش محافظت شود و چه مدت می توان آن را محافظت کرد. به عنوان مثال، برای محافظت از اقلامی مانند اسناد و مدارک کاغذی، دمای داخلی صندوق امانات باید زیر 350 درجه باشد. اگر اقلامی مانند سخت‌افزار رایانه، کارت‌های حافظه یا دی‌وی‌دی را ذخیره می‌کنید، برای محافظت از آن‌ها در برابر آتش‌سوزی به دمای داخلی بسیار پایین‌تری نیاز دارید.

 

اکثر گاوصندوق ها حدود 30 دقیقه حفاظت در برابر آتش را ارائه می دهند. همچنین برخی از گاوصندوق ها در بازار وجود دارد که یک ساعت یا بیشتر مقاومت در برابر آتش را ارائه می دهند، اگرچه گران تر هستند. با این حال، در بیشتر موارد، 30 دقیقه حفاظت در برابر آتش تمام چیزی است که برای ایمن نگه داشتن اسناد خود قبل از فروکش کردن آتش نیاز دارید.

 

مقاومت در برابر سرقت

برخی از گاوصندوق ها نسبت به سایرین در برابر سرقت مقاوم ترند. درجه مقاومت شما در برابر سرقت بستگی به نوع اقلامی دارد که قصد دارید در داخل آن نگهداری کنید.

 

اگر یک کسب و کار جواهرات یا ساعت های لوکس دارید، فروشگاه شما احتمالاً هدف سرقت و سرقت قرار می گیرد. بنابراین، برای محافظت از با ارزش ترین اقلام خود به یک گاوصندوق مقاوم در برابر سرقت نیاز دارید. از سوی دیگر، اگر فقط اسناد طبقه بندی شده یا اطلاعات تجاری محرمانه را نگهداری می کنید، احتمال کمتری دارد که هدف چنین جنایتی قرار بگیرید. در این صورت ممکن است نیازی به گاوصندوق بسیار مقاوم در برابر سرقت نداشته باشید. فقط یک گاوصندوق با مقاومت متوسط ​​کافی است.

 

برای آزمایش مقاومت در برابر سرقت، تیم آزمایش از مواد منفجره، ابزار و مشعل‌ها برای باز کردن یک جعبه امن استفاده می‌کند. درجه مقاومت در برابر سرقت بستگی به مدت زمان باز کردن با استفاده از این روش ها دارد.

 

همچنین می‌خواهید مطمئن باشید که گاوصندوق شما به اندازه‌ای سنگین است که به راحتی از بین نرود. اگر گاوصندوق شما کوچک و سبک است، مطمئن شوید که روی یک کیت پیچ و مهره برای محکم کردن و چسباندن آن به دیوار سرمایه گذاری کنید. این یک عامل بازدارنده بیشتر در برابر سرقت است و برداشتن سریع و آسان اشیاء با ارزش شما را دشوارتر می کند.

 

قیمت

اگرچه هنگام جستجوی گاوصندوق، قیمت را در نظر می گیرید، اما نمی خواهید از آن صرفه جویی کنید. یک گاوصندوق خوب برای مدت طولانی دوام می آورد، بنابراین ارزش آن را دارد که کمی بیشتر برای کیفیت هزینه کنید. و همانطور که قبلاً ذکر شد، یک گاوصندوق خوش ساخت در دراز مدت هزینه خود را پرداخت خواهد کرد.

 

در این مورد، مهم است که نیازها و اولویت های خود را در نظر بگیرید. لازم نیست بزرگترین، شیک ترین و گران ترین جعبه گاوصندوق را بخرید، اگر تنها چیزی که برای نگهداری نیاز دارید چند سند و سوابق است.

 

نوع قفل

گاوصندوق های مختلف مکانیسم های قفل متفاوتی دارند و شما باید در نظر بگیرید که کدام یک برای کسب و کارتان بهترین است.

 

 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0